Jag är en sliten brud idag känner jag. Vädret hjälper inte heller direkt, det har varit molnigt och regnat hela dagen. Men nu ska jag och Tobias till svärmor och blir firad i efterskott. Alltid lika trevligt att träffa henne :)

Gårdagen blev inte som planerad. Jag och Malin skulle ses, men tyvärr krånglade hennes cykel. Det blir att ses till veckan istället… *längtar*  Det blev en massa nödvändigt pyssel här hemma istället! Har problem med tvättmaskinen…. vissa kläder luktar surt då man tvättat dem. Jag har testat att tvätta igenom maskinen på 95 grader, hänga kläderna ute, igår torkade jag av tvättmedelsfacket med ättika och nu kör jag själva maskinen med ättika. Jag hoppas på att det ska fungera! Någon som har varit med om detta och har något annat tips? :)

Hoppas ni haft en trevlig dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johanna Åström