Puhhh, har idag kört det allra hårdaste och svettigaste träningspasset på länge till den allra bästa musiken. Jag känner verkligen att det är sååå värt att man äntligen skaffade spotify premium!! =) Man tränar allra bäst med bra musik i öronen, man blir så peppad =) wii

bland annat till den här. Också till då jag körde med hantlar efteråt =)

httpv://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU&ob=av3e

Igår så blev det en dejt med Matilda. Hon hämtade mig och min cykel, sen for vi förbi på en loppis där Matilda hittade några fynd. Sen blev det en tur förbi deras husbygge och kolla läget, efter det blev det att göra rent deras båt från fågelskit. Jag var lite rädd där ett tag för fåglarna som flög fram o tillbaka över oss. Men vad gör inte en vän? ;) Mkt mysig dag! Sen kvällen spenderade jag med min karl =)Johanna Åström