Jäääävla hals!!

Middagen med Martin & Henny igår bjöd på mycket skratt, haha. Riktigt lyckat! Vi befann oss på Eurasia. Hoppas vi inte störde bordsgrannarna allt för mycket, haha.. Cykelturen hem var välbehövlig! :-D

Förkylningen vill mig illa, men jag räknar med att det ska försvinna. Tar alla preparat jag kan!!
Idag blir det en tur till Kinnbäck med kära mamma & pappa. Söndagsmys då det är som bäst ♥

 

 

Här är tröjan som jag köpte igår på h&m. Sååå skön & mysig :)

 

Robin%20Stjernberg%20-%20Halo
Moa%20Lignell%20-%20Superstition

Jag är besviken över Idol. Känns lite som småstjärnorna. Hur många är över 18 år?! Det byter varje gång, vem man tycker är bäst. Men nu i fredags så tycker jag att Robin med Halo & Moa med Superstition var bäst. Han gjorde låten bättre än originalet, det är min personliga åsikt.

Johanna Åström