Fortfarande nöjd med de nya luckorna och nya bänkskivorna. Lådorna rullar ut också, vi slipper 70-talslådorna som gnekar och åker snett. Woho! Till veckan kommer vi också få tapetserat i köket , och det kommer bli jättebra ! :)

Imorse så gick det åt några timmar att stoppa tillbaka grejer och rensa innan de åkte tillbaka. (Jag gjorde det mesta igår) men det var en del över. Bland annat är schack-mönstret borta, ser ni på bilden ovan?! ;) Bland annat massa extra tallrikar osv som vi fått av våra föräldrar, mor och far föräldrar. Sen fortsatte jag rensa här hemma, medans Tobias är iväg med Martin på stan.

För mig så blir det att hoppa in i duschen snart, för om några timmar ska Matilda hämta mig och sen blir det en kväll, med bara mig och hon. Ska bli så mysigt! Längesen vi sågs och umgicks bara vi två. Blir middag och bio :)
På tal om Matilda. Hon blev ”årets fackliga hjältedåd” läs mer här

Ha en trevlig lördag alla fina läsare! Och var inte rädda och visa er och tyck till då jag skriver :)

Från en utgång hösten 2008 :-)

Johanna Åström