Som jag skrev i det tidigare inlägget. Jag är inte överlycklig över snön. Den får gärna komma där kring jul och sedan snabbt som bara den försvinna! Det ENDA positiva med snön är att det blir ljusare. Annars finns det absolut ingenting bra med skiten!

Jag undrar något… varför måste det som är gott vara så onyttigt och innehålla så mycket kalorier!? *morr* Till exempel choklad. Åh, så gott!! Många har ju kaffe som sin drog, min drog är choklad. Bara så ni vet.

För övrigt… min fina bror spelade in avsnitt av ”Vem vet mest” idag, hoppas det gick bra för honom =,)

En ny träningsvecka har börjat. Min älskade var snäll och skjutsade mig till träningen. Jag har två partier som jag mer än på något annat ställe vill ha bort fett. Och det är…. på magen samt min stora rumpa. Fy! Ngn som har samma tänk då ni tränar?!

Ifall ni har twitter. Följ mig där. Där skriver jag mkt oftare än här. Heter jojsana där =,)

Johanna Åström