Ledig dag idag. Ahhhh.

Igår kom härliga Ludde förbi och fick sig butterkaka. Tobias gjorde allt för att hålla sig vaken till nattens hockeymatch. Då Sverige vann VM-guldet så väcktes jag av Tobias & Martin’s glädjeskrik =,)

Det är toppenväder ute, solen lyser och det är minusgrader ute. Så jag hade tänkt bege mig ut alldeles snart. Sedan mot kvällen väntas mys med fina Malin. Får se vad det blir för mat… kanske sushi, förhoppingsvis så har de öppet och sen mys och snack vi 2, toppen som vanligt! =,)

Fick detta svar av Helena på FB då jag undrade om jag kunde få tips på god frukostmat och/eller vad hon åt pga att jag blivit less på just frukostmat.

H: ”Idag blev det tagliatelle med 2 stekta ägg och en stor sallad toppad med olivolja, solrosfrön och pumpakärnor :)
 Jag: ”Haha, nu kände jag verkligen hur suget efter frukost kom tillbaka… :-P
H: ” Kliv upp lite tidigare, ta en stor kaffe och en kort promenad, sen lägger du en fet kabel sen du kommit hem. Jag garanterar att du kommer vara hungrig och sugen pa vad som helst da ;)

HAHAHAHA…… 

Johanna Åström