Hej mina vänner!

I onsdags var jag och pratade med läkare (väldigt udda människa) hon var väldigt saklig och korrekt och flackade med blicken – jag försökte få henne att le/skratta. Men det var svår, väldigt svårflörtad var hon!! Jaja, jag fick iaf kortisonsalvor nivå 1 och 2 utskriven, samt en fetare mjukgörande kräm. Redan nu ser jag skillnad. Wii.

Jag funderar på att byta från endagslinser till månadslinser, någon av mina läsare som har månadslinser? Är det något ni rekommenderar?  Jag har kört på focus dalies endagslinser så länge jag kan minnas. Ja, sen jag först skaffade linser.

Jag blir så frustrerad. Varför låter jag dessa energitjuvar förstöra för mig? Så himla idiotiskt. Hur gör man för att inte bry sig om dem och bara gå vidare och inte älta? Hur gör ni?
Sen dessa saker man inte kan styra och som förstör ens liv och glädje. Dessa sjukdomar som ställer till en massa jävla problem och som gör en nedstämd. Fuck u säger jag bara!!  :-(

Nä, ska sansa mig nu och fixa iordning det jag ska ha med mig imorgon då jag ska bli masserad för första gången av Marlene. För att sen möta upp Malin på stan och sist men inte minst till svärmor och se melodifestivalen!

Nu strax: till svärfar och fira honom

 

Fina Marlene och jag

image

Paketet inslaget och klart t. svärfar

Johanna Åström