image

Himla skitförkylning!! Morr!! Nu ger du dig av.. äntligen så känner jag dock smak utan något problem. Man ska vara tacksam för smak, syn, hörsel och.. hälsa! Så se till att vara det nu alla! ;) Fördelen med alla dessa ggr jag snyter mig om dagarna (kan inte ens räkna hur många) är att jag kanske har fått lite magmuskler… elller vad tror ni??? ;) haha

Något som jag inte är tacksam för är dock att jag aldrig får mina pengar son ligger på nordeas bank. Det är pengar för fackliga kursen jag gick i början på maj. Jag måste fixa en blankett att fylla i som de har där inne. Och av någon anledning så lyckas jag ALLTID vara på stan på måndagar. Och på måndagar stänger banken 15.00. För kom på att personaldagen i Skeppsvik är på just måndag. Annars ska jag ju till stan efteråt. Men neeejdå. Då är det ju måndag. Suck.

Ikväll blir det pizza hos mamma. Hemmagjord.

Johanna Åström