Hej alla mina lite osynliga (?) men stöttande läsare! Ser att det åtminstone är runt 50 personer som är inne varje dag. Lämna gärna ett fotspår ibland. Då blir jag så glad så :)

Halva tiden har gått och jag har inte delat med mig här på min blogg utav det stora som sker i mitt liv just nu. Eller snarare, som sker i VÅRT liv, mitt och Tobias! Det är nämligen så att jag är gravid (går in i vecka 20 på söndag) och vi ska bli föräldrar i slutet på november.
Allt är så omtumlande och roligt!
I tisdags var vi iväg på RUL och fick se vår lilla bebis. Han/hon ville visa sig (så alla 5 bilder vi fick var jättebra), allt såg normalt ut och det var som sköterskan sa ”ett gympapass där inne” det har det varit tidigare gånger vi har fått sett lilla plutten också. Men jag hoppas på ett lugnt barn, åtminstone i början ;)

 Känns helt sjukt att vårt barn finns i min mage, en människa i min kropp.
Jag är bara så lycklig åt det hela!

Johanna Åström