image

Min älskade karl är nu i Dublin med jobbet. Han åkte hemifrån ungefär då jag gick upp morse. En viss tid är det som skönt att vara själv. Men till slut är det bara tomt och tråkigt. Längtar efter min älskling redan nu och vi ses efter helgen.. hmm ;)

Ikväll ska jag iaf köra bil till Anna och Elvin och äta middag med dem o myyyysa ;) Jag blir lätt irriterad på andra då jag kör, haha. Tro mig jag försöker att inte bli det, men.. Jag är kanske min fars dotter?? :p

image

Har sovit dåligt under mån, tis, ons natt. Mycket pga ont i höfterna som trycket från magen skapar. Inatt gick det bättre, jag sov då större delen av natten! Jag bäddade igår upp med ett täcke som jag vek på mitten för att få underlaget mjukt + kuddar för att stabilisera bäckenet.

image

Trevlig helg på er! ;)

Johanna Åström