Gårdagen var supertrevlig, den började hemma hos Johans bror. Sen Två våningar – fördrink, förrätt och huvudrätt. De flesta i sällskapet kände man inte så bra. Men det gick bra ändå, efter några glas började ju samtalet flyta på… :) Sen gick vi till cover/schlager, fick gå före i kön ;)  Vid 01 – tiden for jag och Tobias hem. Och idag mår jag riktigt bra, blev nog lagomt med dricka igår – skönt!

Jag kom hem för ett tag sen från ett träningspass på Iksu. Har kört 3 ggr denna vecka, försöker hålla det, oh hittills har jag gjort det i över en månad, minst 2 ggr i veckan. Känner mig mkt piggare nu än innan”

Nu håller Tobias på och lagar mat, och efter det hade jag tänkt handla lite mat och göra lite matlådor inför veckan :) Sen ikväll blir det nog bara myyys med karln min!

Förresten, träffade Marlene, Matilda och Sara på Iksu. Så kul att se er :D

Här nere finns några bilder från gårdagen.

Johanna Åström