Nu var man hemma från personalresan. Så nu ska jag berätta lite om den för er!

Igår så fick jag skjuts till kontoret av älsklingen. Kl 09.00 gick bussen till Lycksele. På tal om bussen, när vi satte oss i bussen var det 25 grader, vi tänkte väl allihopa att det blir nog svalare då vi har börjat åka iväg. Men icket… det blev 27..28..29..30 och 31 grader som mest!!!  Helt sjukt, alla klagade och hade sig. Till slut fick busschauffören till det. Så till slut kunde man andas igen (kändes som man var i en bastu).

Vi kom fram cirka 11. Fick nycklar osv.. då vi kom in på hotellrummet så stod det en liten korg på nattduksbordet med lite smått och gott som cheferna bjöd på. Lite senare skulle jag testa toaletten… jaaa… då gick det inte att spola *suck* Tur man hade gjort det lilla och inte det stora :P haha. 11.45 så var det lunch, mycket god buffé :) Efter buffen gick jag, Lisa och Linda och kollade in dollarstore. Hittade lite smågrejer.

Fram till 14.15 var vi ”lediga”, sen var det dags för en föreläsning om konflikt hantering av en man som hette Lars. Mindre roligt.

Runt 5 fixade vi till oss och drack lite vin hos Lisa och Linda. Kl 19 gick vi ner till restaurangen och njöt av en 3 rätters middag, Wallmans salonger underhöll. Mycket trevligt faktiskt! :)

Kvällen slutade nere på nattklubben, dansade massa. Runt 01.30 gick jag och sov. Och imorse fick man den efterlängtade hotellfrukosten :D  Dock mådde jag som jag gjorde idag… så kan det gå då man dricker FÖR mycket rödvin.

Förresten, jag fick vin på tröjan… nån som har något annat  tips än salt för att ta bort det? (jag körde med salt nämligen) Får se hur den ser ut då jag tar ut den ur maskinen.

Sammanfattning: Helgen var riktigt trevlig! :D

Vilka gulliga chefer ;)

Johanna Åström