Ja, den här dagen gick fort trots allt. Brukar ju ta lång tid då man längtar efter något…. ;) Men dagen gick fort, det gör det ofta då man jobbar med Marre!! B)

Pratade med Lisa, om hotellrum och så. Vi ska nämligen på personalresa hela städservice i mitten av November. Och jag o Lisa ska dela hotellrum! Ser fram emot resan, ska bli riktigt trevligt. Äta ihop, sen skulle det bli någon show på kvällen. Kul! :D  Det var runt 80 stycken som skulle med. Man ska passa på medans det anordnas såna här saker…

Nu ska jag fixa till mig, om ungefär en halvtimme ska jag o svärmor fara o hämta Tobias på flygplatsen. Så kul, och pirrigt på något sätt o träffa honom igen. Det har ju trots allt gått 10 dagar. Vi har aldrig varit ifrån varandra en sån lång tid. (jaa, för oss är det mycket! :P )

Johanna Åström