Idag är det rent ut sagt SKITVÄDER. Men det har det varit ofta nu på senaste tiden. Kan inte snön bara lägga sig och så får vi en vit jul? tack?

Idag tutade jag för första gången någonsin i  en arbetsbil. Då jag körde i rondellen mot strömpilen, och skulle köra rakt fram, var nästan ute ur rondellen, då är den en bil som tränger sig före mig som ska åt samma håll.
Jag var SNABB att tuta åt idioten. Det värsta var att det var en yngre tjej, om det är en gammal gubbe eller tant så förstår man lite iaf. Men man tänker att en yngre person ska veta bättre, men nejdå. Då är det väl grupptrycket som styr istället. tragiskt. (såg att hon hade massa folk i bilen) Men iaf. Det kändes bra att tuta åt henne :D mohaha!

Nu har jag nyss kommit hem från iksu, tog en promenad hem i det mysiga och blöta vädret!! = blöta skor :(

Tack för julkortet…..

snc13986

…..Matilda & Peter ;)

Jag och Tobias har nyss kommit hem från handling på Maxi. Medans vi var där ringde mobilen och det var ”okänd” som ringde. Jag svarade. Kvinnan i andra sidan luren sa: ”Hej Johanna, jag heter blablabla och ringer från Sundsvall. Det är 10 år sen du gick ut 9:an va?” och jag svarade ”ja…” Tydligen ville hon ha en representant (mitt namn)   i inbjudan som kommer att skickas ut till alla  mina fd. klasskompisar. För att om det inte står ett namn som välkomnar dem till klassfesten, så kan folk tro att det är reklam och slänga det. Jag tackade iaf nej…. så hon skulle titta vidare och leta nån annan.

Känner ju knappt de i klassen, varför ska jag då ”bjuda” in dem till den där klassfesten? Känns konstigt. Iaf ska jag nog gå på den festen, den kommer vara i slutet av mars. Ska bli kul :)

Johanna Åström