Fan  vad tråkigt väder. Har regnat sen jag gick på bussen 05.53 imorse och det regnar fortfarande nu vid 16 snåret. Tidernas tråkigaste dag säger jag bara!! (ursäkta om jag klagar, men det är ju drygt) Har kört biiiil hela dagen…

På hallen, så fick vi en splitterny maskin idag som vi ska få testa på ett par veckor innan vi slutar städa där. Maskinen är iaf väldigt BRA. Den är bekväm och den går fort. Kan ju bara tillägga att jag är den första av oss som fick brumma runt i hallen och skura med den STORA maskinen. Den är verkligen stor… jag slänger upp en bild.

spm_a0033

Här är det nya ”åket” :D

spm_a0034

Rattknoppen, så himla behändig!

spm_a0035

Tripp, trapp, trull….

Oppps! Det blev visst 3 bilder :P

En såå irriterande sak!! Har nu 2 ggr fått grannens post. (de har bara bott här i någon månad) Vi har samma efternamn. Men han har ett killnamn och jag ett tjejnamn. Hur svårt ska det vara att göra rätt? Brevbäraren måste ju bara titta på efternamnet. Eller? :mad:

Jag har precis klippt Tobias hår nyss. Känner mig nöjd liksom! Hoppas han också är det! Men det tror jag :)

Förresten. Har någon sett snö – penisen som är vid stora rondellen vid Ersboda? Haha, vem fan har kommit på det?

Johanna Åström