Vila i frid morfar*

19180910. +20090203

Jag är så glad att morfar avled lugnt och stillsamt, och inte behövde lida på något sätt. Det hände fort och han fick vara hemma ända till slutet. 90½ år gammal och oerhört aktiv och duktig man. Klippte gräsmattan, skötte hushållsarbetena, tog hand om hans trädgårdsland (potatis, morötter  m.m) ..och han var otroligt klar i huvudet.
Älskade att diskutera om världens alla nyheter och han var en trogen idrottstittare, hade koll på allt . Han matade fåglarna, skötte om blommorna, fiskade med hans fina båt, plockade bär m.m

Jag kände förra veckan att jag verkligen ville träffa honom, som jag också skrev här i bloggen. Hade en sakna-morfar-period. Och jag är glad att jag for dit och hälsade på. Direkt då jag kom innanför dörren gav jag  honom en stor kram. Är så glad att jag har lärt känna denna fina människa.

Tårarna bara rinner och rinner…. saknar dig så det gör ont. Varför ska det vara så jobbigt?

Jag älskar dig!

namnlos

Världens finaste morfar

Johanna Åström