Hela gårdagen var bara så otroligt jobbig. Var längesen jag grät så mycket som jag gjorde då…. det kommer nog ta en bra tag innan jag slutar känna sorgen. Det kommer bli så otroligt tomt utan honom, det känner jag redan. Men det var bra att han fick avlida på det här sättet, odramatiskt. Det gick fort och han fick en bra sista tid. Jag kommer minnas alla fina stunder som jag fick med honom. Men de är också de fina minnena som får en att gråta… han blev över 90, och det ska man vara glad över. Att vi fick ha kvar honom så länge.

Jag tror det var meningen att det var hans  tid nu. Det var så mycket som skulle hända denna vecka, bland annat skulle han på middag med ett par andra hos en man i samma by och jag och Tobias skulle bjuda honom på middag på söndag.

Idag fick jag vara ledig för Anita och gänget. Kändes verkligen som jag behövde sova ut idag. Att gråta tar verkligen på känner man. Har varit lite ledsen idag också, men det lär man väl vara ett tag till. Tur man har så fin familj och vänner som ringer och visar sitt stöd. Tack! Puss på er.

Strax kommer Matilda hit, och det ska bli mysigt. Uppdaterar senare idag.

Det var jättemysigt att ha Matilda här i eftermiddags. Jag kokade kaffe till henne, och så åt vi vindruvor och pratade en massa. Man känner att man måste ventilera en del. Sen spelade vi wii och så. Du är underbar gumman! puss på dä :)

snc11720

Fiiiina Matilda

Måste bara säga att jag har världens finaste pojkvän. Han är helt underbar. Har ställt upp för mig jättemycket de här 2 dagarna. Ikväll skjutsade han mig till mamma o pappa för att jag inte skulle vara själv, medans han skulle på möte på universitetet. Du är guld värd älskling! puss

”Bättre dö upprätt än att leva på knä”

..ett otroligt bra och tänkvärt ordspråk som var med i tidningen.
Det stämmer verkligen!

Johanna Åström