FREEEEEDAG! :D    …den 13:e.

Var så himla fint vinterväder idag. Fortfarande blir man så glad av såna här dagar. Man får sån energi! Jag hoppas verkligen att det håller i sig ett bra tag till. Nu har vi iaf MYCKET snö, för de som inte bor här. Stora snöhögar lite här och var. :)

snc15966

Vi fick lite gåvor idag, nu då det är alla hjärtansdag i helgen och så. Av vår chef Gun fick vi en sån där ask med gelehjärtan och ett kort, sen av Anita fick vi en ros var, jättegulligt! :)

snc15964

Vi slutade tidigare idag. Så jag var hemma till 14.30 ungefär. Ett tag senare kom Tobias förbi med bilen och erbjöd sig att skjutsa ner mig till strömpilen, fast han inte ens skulle dit ner. Det är min fina älskling det! puss hjärtat <3

Nu håller jag på att laga till en god rätt. Med bland annat kräftstjärtar och purjo. Tror nog jag ska få till en go’middag ikväll ;)

…och ikväll hade jag tänkt ha mysigt alldeles själv. Ska  bli ganska mysigt en fredagskväll. Att äta gott, sätta in mina nyframkallade foton i fotoalbumet, se på tv och kanske ta ett fotbad, ligga med en filt i soffan. Det ser jag fram emot :D

snc15970

För att hedra morfar har jag ramat in detta foto och har det bland mina ”viktiga” kort. Han var en underbar människa som jag kommer att minnas med glädje! Jag blir så glad då jag ser detta foto :)

Johanna Åström