Sol ännu en dag. Nu börjar man se fram emot våren! Man vill bara ut då det är såhär fint ute! :)

Gårdagen var mysig.

Jag och Tobias for ner på stan (med buss) för ovanlighetens skull. Jag blev bjuden på lunch på Wayne’s, det blev kycklinggratäng, mycket gott och mättande :)
..efter det gick vi runt och kollade på stan. Jag hittade mig en ny ryggsäck (min gamla har gått sönder i dragkedjan), sen köpte jag en sån här 5 års dagbok. Jag tycker att det är så kul att skriva, så jag kände att jag var tvungen att ha en sån… :D

snc15972

Den nya  ryggsäcken.

Vi skjutsade mamma o  pappa till en middag. Och sen åt vi god middag hos svärmor. Såg på melodifestivalen och hade trevligt. Jag tyckte personligen att: Amy Diamond, H.E.A.T, Måns Zelmerlöf & Lili & Sussi var bra. Vad tyckte ni?

snc15983

Jag.

Nu på ett tag hade jag och Tobias tänkt iväg och träna på Iksu. Det ska bli skönt o komma igång igen, jag har varit krasslig ett bra tag. MEN jag måste erkänna att det känns tungt att ta sig i kragen och fara, men sen då jag har gjort det kommer det kännas så bra :) Det blir ju sådär då man har gjort uppbrott i träningen…

Johanna Åström