Rökning dödar.

Tänk på det! Det är tragiskt, men sant.

Jag är så äcklad. Vi har varit och städat ut en lägenhet idag som det stank rök i. Människan rökte inne, det var gult precis överallt. Och stanken…. det luktar ju för jävligt! Fick duscha av mig då jag kom hem: kläder, hud och hår stank, bara av att vara där inne, samt att man mådde riktigt illa och var trött efteråt… = bland den äckligaste lägenhet jag städat ur tror jag.

Jag vet att jag kan få många arga rökare efter mig nu, men varför röker man? Jag vet att det är beroendeframkallande och så. Men varför börjar man ens från början? Är det verkligen så gott?

- Man luktar illa
- Man förpestar luften för andra ”oskyldiga”
- Man är sjuk oftare
- Hjärt och kärlsjukdomar är vanligare bland rökare.
- Konditionen blir sämre
- Man dör en tidigare död än man kanske annars skulle göra

I övrigt är jag glad, just ikväll iaf. Det beror mycket på att jag precis har webbat med min lilla favorittjej! puss :)

Jag ser fram emot helgen. Då händer det mycket roligt. Wiiie! :)

httpv://www.youtube.com/watch?v=PMiztbLhLNg

Laura pausini/ James blunt

Johanna Åström