”Runt varje moln kan vi finna en guldkant”


Idag är det -0 gradigt
, och det har det varit hela dagen. Och det har medfört en massa jävla snö!! Hela dagen har det snöat…. + att det har blåst. Det kan få snöa, men det är blåsten som är det allra värsta – iiiish!

Efter jobbet så fick jag massage. På jobbet har vi allihop fått 5 st 30 minutersbehandlingar hos 2 olika massörer i stan. Jag körde på en 60 minuters behandling idag, helkroppsbehandling! (dvs två stycken 30 minuters behandlingar)  Sååå otroligt skönt  :D Man måste ju passa på då man blir bjuden på det, gratis e gott ;) Sen fick man veta en massa om ens kropp och så, intressant.

Det var hemskt att åka buss hem, där vid… 16.30. Har jag inte gjort på väldigt länge. Man fick stå upp hela vägen, hela bussen var alldeles fullproppad. Nä, nog har man tur som slutar vid 15 = skön busstur hem (oftast) :)

Nu blir det mys här hemma. Jag laddar mest för att se ”Familjen annorlunda” på Tv4 kl 20.00. Se det DU också! ;)

Om du inte kan vänta – se det här! ——->  http://www.tv4.se/hem_och_fritid/familjen_annorlunda

httpv://www.youtube.com/watch?v=L5PnLuKOakw

Jag blir så himla glad av låten :)

Johanna Åström