Haha, igår hände ju något skrattretande. Tobias och jag rensade avloppen, samt fixade med tvättmaskinen lite, vilket medförde att jag hade tagit  bort själva slangen från maskinen som går ner i ”avloppsröret” eller vad man nu ska säga. Jag körde igång en maskin, jag hann göra annat. Äta, prata med mamma, sitta vid datorn och se lite tv. Den hann gå nästan 1½ timme  innan jag tyckte att det lät mkt från badrummet, det skvalpade och hade sig. Sen kom jag på vad det var…. och sprang till badrummet. Vatten på HELA golvet i princip, smutsvatten o sköljmedel också såklart. Lyckat Johanna – NOOOT!

Idag är det en månad sen min morfar gick bort. Tiden går rätt så fort tycker jag..

Ikväll så kommer ett tv program jag följt flera år att börja igen, ny säsong. Jag har väntat säkert 6 månader på att det ska börja igen. Ja nu vet ni väl vad jag pratar om för program? DESPERATE HOUSEWIFES! :D Äntligen! wiie! Så ikväll kommer jag sitta bänkad i soffan kl 21.00 :D

”Var vän med dig själv,  som du måste umgås med dagligen”

Johanna Åström