Ja, då var man hemma igen i Umeå då.

Igår morse satte jag och älskling oss i bilen och åkte ner till Ö-vik. Vi checkade in på hotellet och sen bar det iväg ut på stan, lite shopping på Cubus och sen åt vi lunch på ett trevligt café.
Lite komiskt, sammanlagt träffade vi 5 st personer från Umeå som vi inte har träffat på flera år. Haha… vad är sannolikheten liksom?

snc16328

6 år tillsammans

På kvällen så gick vi på en restaurang som heter”PUBLIC” Om ni är i Ö-vik någon gång så tycker jag ni ska testa den restaurangen. Jättegod mat, och snyggt och modernt. (Förutom den manliga nakna statyn med k*ken som störde min vy lite ) :P

hmmm

fgfg2

Jaaa… förstår ni mitt problem? haha

I övrigt denna helg är jag glad över att:

- Jag och Tobias har köpt en ny tv tillsammans = man slipper pipljudet från den förra gamla teven + det blev mycket snyggare i vardagsrummet och massa annat bra förstås :)

- Matilda har kommit hem efter 2 månader i utlandet ♥ (du har varit saknad!)

- Solen  är här, och det känns som sommaren är på intåg snart, det är nära 18 grader varmt i skuggan! Skööönt! Torkade av utemöblerna idag till och med, wii!

- Min cykel är nu sommarfräsch tack vara att älskling hjälpte mig med det idag. Nu är det bara några cykeltillbehör som behöver inhandlas.

dsc00359

Jag med mumsig efterrätt

Johanna Åström