Gårdagens middag var faktiskt  jättetrevlig, (jag var riktigt negtiv till det innan vi hade kommit fram) Vi satt iaf mittemot ett trevligt par (Märrthy och Åke) och surrade på för fullt hela kvällen medans vi åt supergod mat och blev mätta och belåtna :)
Hela kvällen kan sammanfattas med ett ord: TREVLIGT ;)

Efter det gick vi på stan det är ju brännbollsyra med musik och så vid kajen (Nordic rock). Mötte upp Malin där, lite senare när hon farit så mötte vi upp John och Emelie. Men det var inge vidare kul att vara nere på stan… massa fulla tonåringar och bara allmänt rörig och jobbig stämning. Vi gick bland annat förbi en ung kille som låg på marken och som hade fått en flaska kastad i huvudet av en annan kille. Omringad av poliser. Var är denna jävla värld på väg? Man blir ju mörkrädd.

Nu på en timme ska jag träffa Emelie och vi ska göra stan, men vi lär nog mest hålla oss ute. Det är ju bra väder idag, och de har lovat mellan 25-30 grader idag. :) Får se om man vågar cykla ner. Det lär väl vara en hel massa glas överallt….

Ikväll blir det fest hos Malin – det blir najsigt!

snc16674

Redo för stan!

Johanna Åström