Idag är det morsdag. Så … puss på dig mamma! :]

Helt underbart väder ute, lika underbart som igår. Nästan så man inte vill vara inne överhuvudtaget, men det måste man ju då och då under dagen. Jag menar…så man inte får solsting :) Så då passar jag på att uppdatera bloggen också.

Strykte gardiner som vi var och köpte igår, ett par vita som nu hänger i vardagsrummet. Men innan man kunde hänga upp dem så var man ju tvungen att jag det jag verkligen ogillar att göra… ja, och det är att STRYKA. Jag tycker aldrig att det blir riktigt bra då jag gör det, jag får inte bort allt skrynkligt – och sen tar det sån tid. Men det positiva är ju att det är jättefint sen då man har hängt upp dem! :)

Satt utanför kvarterslokalen imorse tillsammans med älsklingen. Vi satt i lä, så det blåste lite sådär lagomt medans solen var uppe :) ..sen gick jag på strömpilen och köpte två underbara filmer:

pursuithappynessnewog 931354
The persuit of happiness         och The terminal

Johanna Åström