Fortfarande riktigt hängig, med hosta och snuva. Men jag har ändå planer att följa med Martin o Henny till kräftskivan. Vädret är kasst, men saker o ting kan ju ändras? ..kanske? Matilda here i come! ;)

Igår kväll när min älskling kom hem så for vi till Allstar och åt god mat, samt såg på machen. Efter det så gick vi förbi och kollade in Malin o Mickes nya lägenhet. Riktigt fin! Det blåste orkan då vi sen drog oss mot bussen, kommer hösten nu månntro?? Hoppas inte – inte riktigt än iaf!

Ja, justja! Igår morse då jag cyklade till jobbet så regnade rätt så rejält. Jag hade på mig regnställ och allt.. men hade glömt en sak, hade mina nyinköpta gympaskor på mig.. = tål inte vatten,, insåg inte det förrän jag var på väg… då jag var vid bilen så var jag sjöblöt om fötterna!! Som tur var hade jag mina nya sandaler (som jag fått från jobbet) i bilen, så jag kunde byta till dem direkt. Annars hade jag en tanke på att jobba barfota, fast… haha, vet inte om det hade gått :P

tn_hhgh

Johanna Åström