Idag är jag lite fejkad – men bara på naglarna. (- men också i underhåret som nu är brunt – ) Dock måste jag säga att det inte är lätt med långa naglar… svårt o skriva, svårt o klä på sig, svårt o göra saker med händerna överhuvudtaget. Sen kan det ju ha o göra med att de här ”förlimmade” naglarna kan lossna – o det vill jag ju inte! :P Jag har alltid korta naglar pga att jag är nagelbitare.. tänkte om jag ser mna naglar fina så kanske jag kan hålla mig ifrån att bita och få lagom längd på dem iaf…? ;)

Bild 080

Jag kunde inte låta bli…
 (Obs! ni som kan det här med lösnaglar kanske tycker att de sitter konstigt o så, jag ber om ursäkt för det :P Jag är inte en van lösnagelbärare -så! )

Uppdatering. De här lösnaglarna var ren skit ,de lossnar väldigt lätt. Blev så förbannad då jag skulle ta på mig linserna, tog ett bra tag att få in dem i ögonen med de här hemska naglarna! gah..

tn_kkkk

:( ..det är nog inte meningen att jag ska kunna ha såna där naglar, i princip alla har lossnat – redan. nää fy! Så långa naglar går bort, går som sagt inte att göra något då man ahr på dem!

Johanna Åström