Idag har jag scrapbookat (kan man säga -kat” på slutet?) en hel del. Det är så kul! Att pyssla med bilder och dylikt :)

Snart äre ”ensam mamma söker” säga vad man vill om det programmet, men iaf jag blir väldigt glad av att se det. Det förgyller söndagarna :) En annan favorit på teve är idol, också bara glädje! :)

Är sååå sugen på att åka söderut inom en snar framtid och få träffa Otto. Får se hur det blir… om jag är välkommen förstås? ;)

Jag har insett en bra sak med det här med glasögon. Tidigare använde jag linser under veckans alla dagar (i princip). Nu använder jag glasögon under veckorna – på jobbet. Och på helgen ibland. Vad man sparar in pengar på detta sätt, annars kostar det ju 350 spänn varje månad för endagslinser. Så nu kanske man ska kunna spara lite pengar… :)  

tn_Bild 158

Johanna Åström