2006-05-15 15.10

Sperma i en påse..

”Ojoj, man slutar då aldrig förvånas….

Idag då jag städade på en affär i stan i deras provrum så hittade jag en genomskinlig påse med nåt blött i ”Jag tänkte vad är det här för nåt?!” Tog iaf upp den tillsammans med allt annat skräp , precis då jag tog upp den kom det en odör …. jag släppte påsen, ropade till ”O fy fan!” gick ut o berättade för personalen som stod där att det var SPERMA (!)som var i den där påsen. Jag höll på o kräkas. Vilka underliga människor det finns …. r***a i en provhytt !

…..Kan då säga att det var det konstigaste och äckligaste jag hittat i en provhytt!

_____

21.12

usch, jag mår fortfarande illa av det där.. BLEH. *kräkas* ”

2005-04-15 12.53

snö-ärta-stol-tio

säg detta på engelska —-> snö-ärta-stol-tio

.. det blir sno-pea-chair-ten (hahaha, fattar ni? Snopp i stjärten.)
Tobias hade hört det av nån som han jobbade med :P haha. ganska kul faktiskt.. det är från det där programmet, ja .. ni som sett det vet vad jag menar :D

Herregud vad fjortis jag var, bara för ett par år sen…nuförtiden är jag förstås väldigt mogen av mig ;)

Johanna Åström