Har tänkt på en sak… det är ju verkligen sjukligt dyrt att ha bil!! Men man behöver ju ha ett bilskrälle ändå :) Ikväll ska jag få köra volvo v50′n som vi fick låna hem. Det ska bli kul!!! wroooon :)  Den är så fin.. och den är kanske vår snart, vem vet? ;)

..blev tyvärr inte av. Bilen var utlånad. Lite besvikelse. Men det är bara att gå vidare! Tjoho!

Jag webbade med Ebba igår, herregud vad hon har blivit stor!! Växer o växer. Stora 2-åringen. Och i veckan blir hon ju storasyster och allt! ;) Så kul när det kommer så mycket bebisar nu, Mikael och Ulrika’s  nu i februari och Magnus och Lotta’s i augusti :)

Förresten, om ni inte visste det – morgon ska jag för första gången gå på pop och rockkören :) Tillsammans med Sara, det ska bli kul!

Mycket bra svenska tvserier det går på tv just nu ändå, som man blir glad av. Bland annat; Solsidan, Familjen annorlunda och En annan del av köping.

Bilder från tv4.se

Johanna Åström