En riktigt härlig dag!!

Tobias föreslog att vi skulle fara iväg på en utflykt. Jag tänkte mig till Kont, men just då var det alldeles för dåligt väder. Vi bestämde oss för att besöka Mediamarkt, som jag aldrig har varit inne i. Tobias drömbutik tror jag, massa elektronik, eller hur älskling? ;) Jag hittade mig filmen ”Prinsessa” som jag ska se ikväll eller imorgon!
Solen började visa sig då vi kom ut ut butiken – UNDERBART!! Och sen åkte vi till coop och åt mat, jag åt bakad potatis och skagenröra och Tobias tog en nachotallrik. Vi köpte en sänglampa inne på coop. Sen hemåt , byta om och tog en promenad i solskenet, på väg mot mamma och pappa – Tobias han följde med en bit – underbart med nästintill bara vägar!!! =)

Måste bara lägga upp en bild på  ett av mina söta syskonbarn, här är Otto;

Johanna Åström