Jag höll på att köra på en räv imorse med arbetsbilen, men den klarade sig som tur var. Men sen efter promenaden jag tog på eftermiddagen så träffade jag en hemsk katt, den såg elak ut. Trodde den skulle attackera mig faktiskt!! Men som tur var så gick/sprang den sin väg…

Jag tycker att högsommar värmen kan komma snart!! Och jag antar att jag inte är ensam om det. På torsdag tar älsklingen’s syster Victoria studenten! Och man hoppas ju för studenternas skull (och min med) att det är varmare, så de kan ha sina fina kläder utan att frysa. Åhh… Minns studentdagen som igår, fast det var ända sen Juni 2002. Tänka sig vad gammal man är. haha!

Nä, nu hade jag tänkt äta ‘Sushilunch’ .. till middag dårå :) mm! Sen ska jag hämta min karl på flygplatsen. Efter det ska jag baka 2 olika saker, en av dem ska jag ha med mig på studentfikat. Håll tummarna för att det blir gott ;) haha! Ha en trevlig kväll!

Johanna Åström