Dagens middag: Senapssill, ägg, hårdbrödmacka med Kalles randiga. Vattenglas till.

Jaa… annars då? Förkylningen vägrar ge med sig. Under delar av dagen var jag helt vimmelkantig. Fick veta av fröknarna på vårt favoritdagis (där vi också jobbar mest) att det går höstblåsor där. Något som jag aldrig hört talas om förut…

Glömde bort att berätta att jag och brorsans sambo var förbi och hälsade på i morfars fd. hus. De nya ägarna var jättetrevliga (vi träffade bara en av dem dock) men hon var så vänlig och visade utan problem oss runt i huset. De hade verkligen fått till det jättefint. Kul att huset har så mycket potential, det känns så roligt att det får leva vidare!! Morfar sa ju alltid att huset var ett ”rivningsobjekt” men tjii fick du !! ;)
Det är bara jag och Lotta som verkligen fått sett det med egna ögon, du och jag. Tack Lotta för att vi åkte dit… :D

Fina morfar ♥ som lämnade oss 090203

Johanna Åström