Jag vaknade tidigt imorse (är hemma hos mamma o pappa) runt 8-tiden. Vaknade faktiskt av att jag fick en sms av älsklingen. Sen satte jag mig vid datorn en sväng.

Vid 10 for jag mamma & pappa till D&D på Mariedal. Är faktiskt inte så imponerad av den affären, visst var det snygga kläder, men alldeles för dyrt! Fick ett par överdragsbyxor av mami o papi, och sen köpte jag en par joggingskor. Efter det lämnade pappa av mig & mamma på stan, där gick vi runt o kollade på olika affärer. Slutade med att vi bara handlade kläder åt Ebba, så kan det gå ;)

Nu ska vi käka, sen iväg till morfar. Och ikväll blir det att se film med mamma :D

SAKNAR DIG ÄLSKLING!  puss

Uppdatering. Vi kom precis hem från morfar. Jag & mamma möblerade om på övervåningen och inredde lite, hur kul som helst! Det blev riktigt bra :D

Sååå otroligt störande. Det är en irriterande kille som lagt till mig på facebook 4 ggr som vän (4:e gången nu ikväll). Jag har nekat honom varje gång.  Hur trög får man bli?? Han skriver ”Min frus vänner är mina vänner” då han skickar vänförfrågan. Jag känner ju knappt hans fru!! Man kan konstatera att det finns otroligt underliga människor…

Det småduggar ute, mysigt att ha en ”hemmakväll” här på Rödäng ikväll :)

Johanna Åström