Mycket som hänt idag.

Jag och Marre vi fick äntligen tillbaka ”vår” fina kombi (arbetsbilen) efter att ha haft en skramlig skåpbil i.. 3-4 månader, så kändes det bra att äntligen få tillbaka den. Nytvättad och fin var den till och med, inte dåligt! :)

Jag cyklade ner på stan och använde presentkort och checkar jag fått av bland annat svärmor och Victoria.
Kl 17.30 så mötte jag upp en väldigt trevlig tjej på ett hotell i stan och var praktikant i 1½ timme ungefär, allt för att testa på hur det känns att arbeta som hotell receptionist. Så nu vet jag hur det är! Om det är något för mig eller ej meddelar jag ej här ;)

Nu tittar jag på bonde söker fru. I övrigt så väntar jag på att min snälla, underbara, älskade sambo ska komma hem med mobilen som han varit så vänlig att hämta ut. Imorgon uppdaterar jag mer angående det.. ;)

Veckan går ju så himla fort, snart helg!!! redan!! :)

Typ 5-6 år gamla bilder på oss ;)

Johanna Åström