Jag fick rosor av älsklingen ;)
(och tack svärmor)

Nu strax blir det pizza. Tobias är och hämtar :) Kvällen bjuder på mys och film.
Tyvärr blev det inte så… svårt o andas av den här skiten istället, ringde sjukvårdsrådgivningen. Om jag har svårt o andas imorgon också, tyckte hon jag skulle till akuten och kolla upp lungorna.:(

Jag förstår inte varför man ska ha oturen att drabbas av 3 olika förkylningsvarianter från augusti -november?? Det verkar finnas elaka bacillusker där ute…

Inser alltså hur omedveten andningen egentligen är – för då det blir en förändring och man tänker på andningen hela tiden, så framkallar det en panikkänsla… vilket det har gjort nu! Men sjukvårdsrådgivningen trodde ju  inte det var något farligt iaf, puhh. Men det är fortfarande läskigt… plus att hostandet gör ont. ursäkta all negativ text ikväll!! Jag kommer tillbaka som en ny människa imorgon, förhoppningsvis??

image

Johanna Åström