Jag tror jag aldrig någonsin haft en så tråkig helg som just denna som varit. Det kan ju iofs också bero på att jag aldrig varit inne i en sån här elakartad förkylning, som gör att man tappar all energi.

Förövrigt inser jag att man INTE ska googla allt möjligt. Jag googlade feber och läste dessa rader: ”Har man feber och dessutom får svårt att svälja, andas eller blir stel i nacken ska man söka hjälp direkt” Det var precis de symtomen jag hade igår kväll, men det gick över. Nä, jag blir iaf hemma imorgon, sen ska jag ringa vårdcentralen och ta prover, efter samtalet igår så fick jag det rådet av kvinnan jag pratade med. Förhoppningsvis har jag ingen feber imorgon bitti!!

Det håller jag tummarna för!! :)

..har legat och tittat på detta idag. Helt magiskt.

httpv://www.youtube.com/watch?v=8toQxUVejiE

Johanna Åström