Igår var det en underbar dag. På morgonen visade termometern på hela 25 minusgrader. Brrr! Men det gick ned till åtminstone 22, lagomt till att jag bestämde mig att bege mig ut och ta en långpromenad. Och sagt och gjort så gjorde jag det. Det blev en promenad på en mil i det vackra soliga vädret. Bara man klär sig ordentligt så är det ju inga problem ;)

Älskling kom dit där jag var och jag fick hämtning, vi passade på att handla lite mat också. Sen op kvällen så bestämde vi tillsammans med Henny och Martin att vi skulle hitta på något. Det blev en tur ner till stan, vi for förbi till megazone och spelade biljard. Såååå kul! Och en evighet sen sist man gjorde det. Sen förbi Mcdonalds och snackade en del, såå himla trevligt! :)

Idag har det varit lugnt… sett film och städat och grejat på som man ofta gör på helgen.

Snart blir det nog JUST DANCE 2 :D Sen söndagsmiddag hos svärmor :) Och inte att förglömma, solsidan börjar igen!! Längtar :)  Snöyra ute för övrigt…

Johanna Åström