Jag började dagen med att sitta med en inlämningsuppgift som ska in till fredag. Då jag hade suttit i några timmar med det, satte jag igång wii ”Just dance 2″ och tränade/hade roligt/dansade i 30 minuter. Sen klädde jag på mig och gick iväg med tapetkatalogen till kv.värden: Vi har bestämt oss för den här tapeten att ha i hallen. Det fanns inte så mkt o välja på, men vi tror att den blir jättebra! Den nuvarande tapeten har släppt från väggen på flera ställen…

Direkt efteråt begav jag mig ut på en promenad i det vackra vädret!! Det får gärna vara vinter, så länge det är precis sånt här väder. Man dras riktigt ut :) Titta bara på bilden, den säger allt!!

Då jag kom hem igen så värmde jag upp mat jag fått. ”Torsk i kokosmjölk och chili” Otroligt gott var det, tack! ;)

Ska byta sängkläder till satin-sängkläderna vi fick av mamma o pappa och köra igång diskmaskinen. Sen blir det bussåkning tillsammans med Mallan, vi ska till myrorna för att få inspiration till en maskeradfest vi ska på snart… :) (billigt och bra) Kanske blir middag där borta också. (alltså, inte på myrorna då :-P ) Blir mysigt!! Jag passar på att dumpa av lite saker där som man inte vill ha kvar, skönt :)

Det kursiva ovan blir av en annan dag. Mallan hade fullt upp med studier, och jag förstår. Jag va ner till expert och fixade med mobilen istället, samt handlade. Och ikväll ska jag baka tekakor och bullar hade jag tänkt :)

Johanna Åström