Helt underbart ute idag :)

Jag har tagit en promenad till Tavleliden och hälsat på min vän och fd. arbetskamrat och ätit lunch ihop och surrat en massa. Fick träffa lite härlig personal också. Ni är ju underbara :)
Sen fick jag sms av Matilda som ville jag skulle komma dit och umgås. Tog mig dit och hjälpte till som lite flytthjälp bland annat. Massa trevligt snack också som vanligt :) Efter det till ica och handla lite. Sen hemåt, kom hem för en halvtimme sen… det blev en sväng på 9½ km, skönt! Men tyvärr så fanns inte allt där, så nu ska jag till underbara Ica Maxi för komplettering. :) Men det gör mig verkligen ingenting, frisk luft kan man inte få nog av, så är det bara!!

Kvällen består av mys tillsammans med Malin, det blir underbart!! Hallen är för övrigt färdig nu, och Malin blir den första ”utomstående” som får se den. Får se vad hon tycker… ;)  Resten av helgen består av att vara barnvakt till Tobias yngsta syster Mikaela, samt att få äran att bjuda våra fina föräldrar på mat… :)

Johanna Åström