Jag är sjukt nöjd med denna dag. Satt imorse i många timmar och funderade hur projektarbetet som ska in på torsdag skulle skrivas. Tog en ”paus” och tog en promenad med mina fina vänner Marlene och Matilda. Det blev en härlig promenad på 9 km, medans solen var uppe, så perfekt läge! Sen kom ovädret lagomt till att man kom hem innanför dörren… sicken tur!!

Pratade med en kanslichef från ett företag som jag kontaktade för att få svar på en del saker till.
Jag hade ringt henne tidigare, men hon hade inte svarat. Hon ringde sen överraskande nog upp mig och gav mig svar, samt skickade mer information via mail. Hon sa att de allrra flesta brukade maila henne, det var ovanligt att någon ringde. Så hon tyckte det var trevligt. Hon berättade till om med om sin fd båt som hade en liknande namn som min ”mogna” mail… haha. En otroligt trevlig kvinna!
En sån här liten händelse, gjorde verkligen min dag! :)

t

Är otroligt nöjd med denna dag. Nu ska jag snart laga mat, frågan är dock vad?
Tåls att fundera på… :) Sen mys franför teven med karln min!

Johanna Åström