Det har varit en lång dag med mycket aktiviteter. Jag körde hemifrån vid 07.30 och var på Bergners vid 08.00. Lämnade in bilen på rost-kontroll och ekonomi-service. De beräknade att ha kvar bilen i 2 timmar ungefär. Så jag tog en promenad på Ersboda-området, det blev en timmes härlig promenad i området typ lixom :)

En liten gåva ;)

Min morbror bor på området, och han träffar man ju i princip aldrig…. så jag bestämde mig för att gå förbi och hälsa på honom.
Jag tror att sista gången jag var där hemma i hans hus, det var för typ 20 år sen. Men hittade ändå dit, jag blev faktiskt riktigt imponerad över mig själv, haha! Han blev rätt så överraskad att jag kom förbi kan jag ju säga, inget som händer var dag direkt :P Vi satt och pratade om allt möjligt, mycket trevligt!! (För övrigt är han sååå lik min morfar i gester och rörelser, helt sjukt!) :D ..och vid 10.40 så begav jag mig mot Bergners och hämtade bilen efter att jag fått sms av dem. De hade inte hittat några som helst fel på bilen, och det är ju underbart!

Vår fina pärla :)

Sen begav jag mig till mamma o pappa. Fick lunch där, och sen har jag suttit och pluggat i ett par timmar :) Till middagen kommer Tobias också, och då blir det lyxmat. En mat som jag längtat efter att äta såååå länge. Svampgratinerad älgfile med potatisgratäng, mmmmmums!!

WIIII!!! Fick bra betyg på första 2 projekten + inlämningsuppgiften jag lämnade in =)=) Så glad!!

Hoppas att ni har haft en trevlig dag, och lämna gärna ett avtryck  ;) Det uppskattas verkligen!!

Johanna Åström