En sån fruktansvärt rolig helg det har varit. Det var personalresa till Hotell Södra Berget. Bussen åkte igår kl 08.00, vi fick salladslunch med oss innan vi gick in i bussen, sen var vi framme på IKEA vid 11-tiden. Det blev en tur i Birsta centrum och sen Ikea då. Efter det så bar det av till hotellet, upp upp upp upp… och se vårt jättefina hotellrum. Efter det blev det mingel, fördrinkar och goodiebags. 19.00 började Wallmans med 3-rätters. Sen blev det dans och karaoke, så kul! Mådde dock inte så bra då vi steg upp imorse, hela min värld snurrade bokstavligen, och jag gruvade mig rätt så mycket för hemresan, som var på 3 h. Men efter att jag fått i mig hotellfrukosten så mådde jag skapligt bra!

Tack till alla som gjorde helgen till en härlig upplevelse! Tittar på bilder och filmer och bara ler :)

ps. Jag förbannar doch han som sprejade herrparfym i ansiktet på mig och stoppade ner sitt knäcke i mitt vinglas…..

httpv://www.youtube.com/watch?v=rUZlPrrvkFI

Det här är party, eller hur Emma?! ;)

Johanna Åström