Oj, vilken värdelös dag detta var… Det är en dålig dag på flera sätt. Humöret  i botten, dels pga. det värdelösa vädret, det påverkar också mitt humör negativt… känner mig väldigt lättirriterad och nära till tårar. Men såna dagar kanske man kan ha ibland? :l Kanske är mänskligt?
Hade otroligt bra helg, så då får jag bita i det sura äpplet idag… och ha en sämre dag.

Fördelarna med det trista, dimmiga vädret ute… det är ju faktiskt att snön smälter, och det är  toppen!

Sen har jag en dålig hårdag också, därför jag använder fjortismössan Bad hair dayhär i vårt hem.
Dock lite sent att använda den, kanske ist borde haft den då vi var på stan tidigare idag och faktiskt visade upp mitt hemska hår/look?!

Nej, vill faktiskt inte visa mig i denna. Mest pga att jag har sett barn i 8-12-årsåldern ha såna mössor. Jag införskaffade den innan jag såg alla dessa unga tjejer ha dem på sig. Det passar inte riktigt att en 27-åring har en sån på sig bland folk.. eller? ;) Då får man ha den inne ist, det är OK! Det har jag bestämt.

Väck mig imorgon, då det förhoppningsvis är bättre väder och jag är en gladare Johanna.
Ska plugga ett tag till, sen lägger jag ner. Sov i 20 minuter nu på e.m för att jag var så trött.

Nä, hoppas ni har en bra dag/kväll kära ni!

Johanna Åström