Idag har jag promenerat i 135 minuter. Hemifrån till stan, och sen nu ikväll så gick jag Ersboda-hem. Det var stekhett på väg ner till stan (efter en OK?! slingning ) och sen efter infoträffen nu ikväll, så var temperaturen sådär lagom. Inte för varm, och inte för kall.

Jag är inte 100 % nöjd med klippningen. (Men tack och lov är allt det slitna bortklippt) Jag tycker om den bakifrån, sett från nacken, men inte lika mycket framifrån, det blev nästan för kort, och spontant så känns det väldigt svårstylat, någon som har något tips på styling? Men det är ju det som är tur med hår, det växer. Däremot finns det annat hår man önskar INTE växte, haha! :P

Usch, har en sån där dag då man bara vill gömma sig, och dra något gammalt över sig…. Ser katastrofal ut på alla sätt.
Men sådana dagar har vi ju alla..?

Först kändes det omöjligt då jag såg detta, hur skulle jag gå här? Vart var cykel/promenadvägen?
Men till slut så hittade jag, puuh sån tur ;)

Trevligt idag: Sushi, träffa Marre, få intressant info, promenera en massa

Johanna Åström