Här i dagarna (torsdag tror jag?) så är det den stora dagen för många gymnasieelever, nämligen studentdagen! Jag minns det som igår… sådan glädje! :D Men det börjar vara ett tag sen nu, närmare bestämt…  9 år sen! Hjälp, vad tiden går fort.

Efter jobbet har jag tagit en snabb ‘nap’, städat till här hemma, gått en 60 min promenad (men aj, så ont jag har under fötterna!). Jag gjorde för övrigt en väldigt god variant av köttfärssås nu till middag. Jag la till färska champinjoner, fetaost och rödlök istället. Riktigt mumsigt blev det!

..det är otroligt störande, mitt hår bara hänger där på huvudet. Och ser enligt min mening, rent ut sagt för hemskt ut!! What to do? Klippte mig ju nyss, så det ska ju egentligen inte vara ett alternativ känns det som. Nina, du var verkligen bäst på att klippa mitt hår!

För övrigt så ska en av mina kära bröder… Magnus, ska vara med i tv-programmet ”Vem vet mest” på svt i slutet på detta år,han ringde och berättade det idag. KUL! :)

Johanna Åström