Även då man snart är 28 år kan undersökningar vara läskiga. Faktiskt. Tur att världens bästa pappa följde med och väntade i väntrummet! :) FRUKTANSVÄRT obehaglig undersökning. Nål i ryggen. Huvvaligen… men nu är den gjord. Kunde få biverkningar, men vi hoppas jag slipper dem!! Sen blev det fika och pappa blev motvilligt med på bilder ”Ja, ta då!” Haha, söta pappa ;-) Tack igen för att du följde <3

Sen satt jag en stund, drack koffein och njöt av vädret – det var helt vindstilla!! Det blir att ligga och vila i eftermiddag känner jag, då ska vi fira ‘lillasyrran’ som fyllt 11 år. Jag har känt henne sen hon var 3 år, alltså i större delen av hennes liv – sjukt! Tänkte dagen till ära använda min nya klänning :-)

Något jag läste i vk imorse: IKEA KOMMER HIT!! TILL UMEÅ :-) hann inte läsa allt, någon som gjorde det? Men åh sån glädje!!

Puss på er,
________

Damn…mitt ryggslut och huvud :(

image
image
image
image
image

Johanna Åström