Jag försöker vara på humöret jag var i lördags.

Men nja…. det går inte sådär jättebra. Jag får höra av mina närmaste att jag känner efter för mycket då jag har ont i tänderna, är förkyld osv. Men denna gång är det ingen överdrift. Jag är hemma idag pga att jag har ont i ryggslutet, känns som ett blåmärke, det är som en ilande känsla, samt stelhet emellanåt, sen huvudvärk. Känns dumt att fara på jobbet då man gör allt annat än att sitta där. Får hoppas det blir bättre så snart som möjligt. Det är inget konstigt, man kunde få huvudvärk, samt ont i ryggen efter sticket.

Solen lyser ute, då den når vår balkong hade jag tänkt  mig ut och lägga mig och sola.Jag ska förstås ha ett skönt underlag så att det blir behagligt att ligga där ute. Håll tummarna för mig nu!

Vad har ni för er idag? =)

Johanna Åström