Jag hade riktigt tur idag. Inatt vaknade jag att regnet öste ner utanför. MEN lagomt till att jag skulle cykla till jobbet så hade det slutat och solen började visa sig. SNACKA om tur ;D Stör mig dock fruktansvärt mkt på att de har slängt ut en massa grus på vägen i skogen, som tur var så har det blivit en liten ”stig” i mitten som man lättare kan ta sig fram på. På resten av ytan så skakar man ju sönder!!

image
image

Jag åt idag till middag en fruktansvärt god lunch, halvfabrikat visserligen, men otroligt god!! Kycklingfilé med dinkel, brytönor, tomat och örtagårdssås. ”Högt proteininnehåll, långsamma kolhydrater och mycket grönsaker. ” Jag tipsar verkligen om den, testa den!!

image
image

Jag har för övrigt nedräkning till ”långledigt” nu… wiii!! Man ska ju uppskatta det lilla! ;) Eller hur?

Johanna Åström