Hej!

Kom precis hem från träning på IKSU. For dit direkt efter jobbet – jag brukar göra det nuförtiden. Nu sitter jag o funderar på vad jag ska laga för mat, det är så svårt o laga mat då man bara har sig själv att laga till. Tobias kom hem! :P Kan nån ge något tips på nåt enkelt som går fort o göra?

Jag är lite nervös för morgondagen.. ska ha utvecklingssamtal/lönesamtal imorgon med chefen. Är lite nervös, över hur jag ska svara på en del frågor……. :/ Jaja, men det blir nog bra!

Nu ska jag duscha o sen äta. Efter det blir det nog bara att ta det lugnt hemma. Se på film & kanske äta nåt gott :)

Jag fick också veta igår att jag får vara ledig på torsdag den 9/10. Tobias kommer hem på kvällen den 8:e. Så jag tog en ledig dag för att få vara med honom. Vi kommer att ha varit ifrån varandra i 1½ vecka då.

Jag tänker på dig älskling! :*

Uppdatering.

Var nere på strömpilen o kom just tillbaka efter lite shopping ;) Usch vad det blåste o hade sig. Såna här gånger är jag glad över min nya Everestjacka, tål det mesta!

Nu ska jag lägga mig i soffan o slappa. ciao! :D

Johanna Åström